Kan je moeilijk een eigen chocolade pakket kiezen of ben je enthousiast over al deze repen dan is deze collectie iets voor jou.
Ook leuk om cadeau te doen!
Wij versturen het in een stevige brievenbus doos. Liever een volledige melk collectie of vegan collectie geeft dat gerust aan bij notities bij het afrekenen.
P.s. tijdens het afrekenen kan er ook bij de notities een gratis persoonlijk berichtje worden achtergelaten voor de ontvanger.
Let op: door actuele voorraad, kan de inhoud van het pakket variëren, wij zorgen voor een mooie, meer dan gelijkwaardige selectie.
1 reep Heinde en Verre 61 Smoothe Piura origine; Peru
Gewicht
0,3 kg
Brand
Georgia Ramon
In het voorjaar van 2015 werd Georgia Ramon opgericht door Georg Bernardini en Ramona Gustmann in de wijk Oberkassel in Bonn. In november 2020 werd de fakkel overgedragen aan een jongere generatie.
Het is geweldig om te zien dat Phillip Butzmann de fakkel heeft overgenomen en zich nu inzet voor het maken van heerlijke chocolade. Met zijn achtergrond in voedingsmiddelentechnologie en zijn ervaring als gecertificeerde chocolatier, is hij goed uitgerust om het succes van het bedrijf voort te zetten en verder te ontwikkelen.
Heinde & Verre
Heinde & Verre betekent "dichtbij en ver weg". De naam is een eerbetoon aan de Nederlandse culinaire traditie om de beste ingrediënten van over de hele wereld te halen en deze te combineren met kwalitatieve lokale producten.
Ewald en Jan-Willem maken gebruik van slow food technieken, zoals het stone grinding, enkelvoudige oorsprong, meervoudig profiel roosteren en het laten rijpen van de chocolademassa, om het volledige potentieel van de grand cru cacao tot uiting te brengen en de rijke natuurlijke smaak te benadrukken.
Latitude Chocolate
Chocolade met een (echt) geweten.
Opgericht in 2016 is Latitude Craft Chocolate een sociaal bedrijf dat op een verticaal geïntegreerde manier gespecialiseerde cacao en ambachtelijke chocolade produceert in Oeganda.
Onze missie? We willen absurd lekkere chocolade gebruiken als een middel om lokale banen te creëren en op een duurzame manier het inkomen van kleinschalige cacaoboeren in heel Oeganda te verbeteren.
Mesjokke Chocolade
Per en Luc, de trotse makers van Mesjokke chocolade, zijn gefascineerd door de magie van de cacaoboon. Ze speuren naar de meest bijzondere cacaosoorten, die unieke en uiteenlopende smaken bieden, beïnvloed door de herkomst, de bodem en de wijze van fermentatie.
Original Beans
Original Beans werd opgericht in 2008, maar het zaadje voor het idee werd al in 1795 geplant. Philipp's voorvader schreef een boek over bossen en het belang van duurzaamheid. 213 jaar later verliet Philipp zijn baan bij de Verenigde Naties om een bedrijf op te richten dat een van de eerste klimaatpositieve bedrijven ter wereld werd, gespecialiseerd in het maken van verrukkelijke chocolade.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.